måndag 28 februari 2011

Nu börjar det dra igång!!

Hej kära blogg....

Nu har vi börjat handla lite saker till vårt hus :-) Vår första anhalt blev Cervera "http://www.cervera.se/" där det blev lite krukor från Cult design en äggklocka och underlägg.

Sedan drog det av till Miljögården "http://www.miljogarden.se/Hem/tabid/53/List/0/Default.aspx" för att inhandla möbler m.m. till vår nya hall.

LoCa Knax Klädhängare Svartlack 6 krokar
Fint VA?!?

torsdag 24 februari 2011

Sjuk!!

Ingen rolig dag idag....
Fick gå hem från jobbet idag, super förkyld, feber och allmänt dassig. Kom hem la mig och sov, sedan stod tre rätters middag på bordet. Min underbara man skämde bort mig i vanlig ordning. Jag uppskattar det verkligen fast att jag kanske inte alltid visar det. Mina gamla demoner spökar väldigt mellan varven och tyvärr går det ut över Rickard. Älskar dig över allt annat älskling.

Puss, din fru!

söndag 20 februari 2011

Underbara söndag!!!

Dagen har varit helt fantastisk, synd att helgen redan är slut. Började med en lugn förmiddag med mycket mys som avslutades med en lång frukost. Därefter bar det iväg till IKEA med Mikaela och Rickard, (Tilda stannade hemma, hon ville leka med grannens flicka, Isabella) nu när det snart är flytt får vi införskaffa lite nya saker. Vi tittade efter en soffa, soffbord, databord mm till Mikaela. Det var super kul. Blev en fika också i vanlig ordning. När vi kom hem lagade vi potatisgratäng och fläskfile med en god sallad. Hoppas ni alla får en trevlig vecka. Kram på er.

fredag 18 februari 2011

Fredag den 18/2-2011

Då va det fredag igen!!!
Vi har fått vår nya säng igår och den skall köras in i helgen, ska bli helt underbart att vakna utvilad.
Sitter nu och väntar på Jeanette och Tilda som är på Disney on ice med Soffan och Linnea.

I morgon ska vi till badet med Tilda och sedan ska vi göra chokladtryffel "Mumma" Någon som vill smaka?

Alla vänner och tjuvtittare få ha en trevlig helg om vi inte hörs.

tisdag 15 februari 2011

Hej kära blogg!!

Hej på er!!

Har hänt en del sedan sist.... Vi har haft gäster från Götet i helgen, Jörgen, Lasse, Lotta och Karin ett glatt gäng som dök upp på lördag lunch. Jag hade planerat hela dagen som började med lunch hemma hos mig och Jeanette och sedan löpte det på med Massage för damerna, bubbelbad och vattenrutschkana för oss pojkar.
 Efter badet gick vi vidare till Curla för en runda bowling som inte slutade för bra för familjen Blomberg....
Scoreboard:
  1. Lasse
  2. Jörgen
  3. Jeanette
  4. Rickard
  5. Karin
  6. Lotta
 Som sista anhalt blev det en helt utsökt middag på restaurang TEGEL där det blev lite väl förfriskat för en viss Mr B. men summan av kardemumman blev det en trevlig dag och kväll.
Känner att jag gjort mitt bästa för att gäster och fru skulle få en toppen dag och kväll.

tisdag 8 februari 2011

8/2-2011 en undebar kväll

Jag och min fru har suttit och letat massagebadkar och kamin på nätet till vårt nya hus, det va inte lätt!! det tog 3-4 timmar innan vi hitta ett bad som vi båda tyckte va fint och det va jätte fint och gjort för 2 pers :-)

Här kan vi hitta på mycket bus och mys WOW!!!

torsdag 3 februari 2011

4/2-2011

Då va det dax för min morgon gåva! Nu är kl 06:50 och jag skall åka till kontoret om 5 minuter för att avsluta veckan för att kunna njuta av vad kvällen har i sitt sköte? Jag och min älskling skall till Tjolöholms slott för vin, choklad och champagne provning med övernattning och det känner jag att vi behöver efter en jätte jobbig vecka där man inte varit hemma innan sena kvällen någon dag, så nu ska vi mysa och ta hand om varandra hela kvällen och natten.

Kram på er och trevlig helg.

Sjuk!!!

Idag är Tilda sjuk, stackarn. I går vid middagen vägrade hon att äta och vi proppsade på, det brukar vara så nämligen. Men hon gav sig inte, det blev ingen mat. Hon somnade redan kvart i sju och vaknade klockan nio igen av att hon hade kräkt ner hela sängen. Detta har sedan pågått under natten. Man känner sig så hjälplös när det är ens barn, man hade gärna tagit det dubbelt upp. Hoppas att hon snart blir bättre. Kram från oss