onsdag 23 mars 2011

Ett steg till.....

 Killen från kommunen som satte ut nivåerna på vårt hus.

Ojojoj!! Nu börjar man se hur huset skall stå och nästa vecka sätter de grunden.

onsdag 16 mars 2011

HEJ IGEN BLOGGEN!!

Vill bara säga att jag har världens finaste familj!!! 

Hej hopp!!

Igår va jag med min dotter på gastroskopi och efter som jag vet hur jävligt det känns så va jag riktigt orolig när hon klampade in i undersöknings salen. Jag vankade fram och åter i det lilla väntrummet och tyckte jag hörde en massa klökande och hostande men efter bara 10 minuter kommer hon ut, visserligen lite röd i ögon och ansikte men vid gott mod.
- Det va inte så farligt som jag trodde!!
Fy fan vad klen man känner sig efter att få höra det från sin dotter när man själv tyckte det va det jävligaste man gjort.

SUPER BRA JOBBAT MIKAELA!!

måndag 14 mars 2011

Syrrorna!!

Snygga brudar va??

Då va det måndag igen!!

Det har har varit en trevlig helg med en massa aktiviteter så som 90års kalas, 5års kalas och båtaktiviteter.


Det började med 90års kalas på Margretetorp i lördags. Där firade vi Margit ”Gamle mormor” med god mat och trevligt sällskap.

Efter vistelsen på Margretetorp så bar det hem till Margit på änu mera mat. Söndags va det båtaktiviteter för mig för jag börjar känna att det måste bli färdig med den innan vi får huset i maj för då finns det med all sannolikhet inte tid till att få båten färdig. Medan jag va i båten va Tilda och frugan hos Soffan och Linnea på kalas och när de kom hem så hade dom med en bit smörgåstårta som smakade mumma!!!
”Den hade du gjort bra Soffan”

onsdag 9 mars 2011

Onsdag!

Det regnar och är mulet, det är inte direkt upplyftande. Speciellt inte när man är inne och är sjuk. Det verkar aldrig som det ska ge med sig. Öroninflammation, halsfluss och början till lunginflammation är inget roligt att ha. Är det någon som har något roligt att berätta är de hjärtligt välkomna att höra av sig.

Kram på er